Nieuwsflash

Beste duikvrienden en sympathisanten,

Sinds zondag is GOBIUS officieel een 1* Instructeur rijker. En gezien Carl een “bezige” duiker is zullen er in de toekomst velen de mogelijkheid hebben om duikjes, duikleidingen en andere proeven mee af te leggen. En ook in het zwembad zullen we hem nuttig kunnen gebruiken.

Maar ook woensdag 29 maart is voor enkelen een speciale training: Gregory, Rob en Nick leggen er het 3* zwembadexamen af onder toezicht van enkele nieuwe 1*instructeurs. Dit betekent echter dat er GEEN training is (buiten voor WW en Marc in het instructiebad), maar dat we iedereen in het zwembad verwelkomen om 20u om de kandidaten aan te moedigen, maar ook erna graag zien op de proclamatie in “het Vijgenblad” in Beringen.

Op woensdag 31 mei sluiten we ons zwembad seizoen af met een spel met/zonder grenzen. Er zijn ondertussen al “brains” bezig om van deze avond een leuke afsluiter te maken, maar later meer hierover.

Vergeet ook niet regelmatig eens op de kalender en op de website te kijken voor nieuwe geplande duiken, of stel zelf een clubduik voor. (Als kader zullen we jullie daar zeker in ondersteunen).
Nog veel duikplezier

#duikenistof
uw duikschoolverantwoordelijke